Burnout Paradise

  • Ontwikkelaar Criterion Studios
  • Eerste releasedatum 25 januari 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score -

Burnout Party Pack is onderweg

Al sinds de release van de game Burnout Paradise werkt Citeron al aan extra content voor de game. Momenteel werken ze aan het Burn Out Party Pack, die over niet al te lange tijd op het PlayStation Netwerk en Xbox Live zal verschijnen. Om precies te zijn zal het Party Pack op 5 februari te downloaden zijn.

Het Burnout Party Pack is een offline Party modus voor Burnout Paradise. In deze modus zul je allerlei verschillende opdrachten kunnen uit voeren met maximaal acht personen. Jammer genoeg zal deze Party Pack niet gratis zijn, maar de exacte prijs is ook nog niet bekent.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?