Call of Cthulhu: The Official Video Game

  • Ontwikkelaar Cyanide Studio
  • Eerste releasedatum 30 oktober 2018
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch
  • Genre Horror
  • Gameliner score

Call of Cthulu nu uit voor Nintendo Switch

Call of Cthulu, vernoemt naar de gelijknamige pen en papier RPG, is vanaf nu uit voor Nintendo Switch.

De game is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Het pen en papier spel en de game zijn gebaseerd op de bekende horror verhalen van H.P. Lovecraft. In Call of Cthulu kruip je in de huid van een detective genaamd Pierce, die met zijn eigen demonen worstelt. Hij wordt geteisterd door PTSS en vreemde visioenen. Pierce is op het eiland Darkwater om uit te zoeken wat de aard was van het vuur dat Sarah Hawkins en haar gezin doodde, op verzoek van haar vader. Dit gaat echter lastig, omdat de bewoners van Darkwater alles behalve meewerken. Ze zijn achterdochtig en verbergen een groot geheim. In de launch trailer kan je alvast een stukje horror-sfeer proeven van Call of Cthulu.

Call of Cthulhu is nu verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. De game is ook verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

Over auteur Joy Blank

Joy Blank Onze bundle of Joy is al van kinds af aan besmet met het gevaarlijke game virus. Wat ooit is begonnen met Pokémon op de Gameboy Color is uitgegroeid tot een ware Nintendo indoctrinatie. Wanneer Joy niet aan het gamen is, dompelt ze zich nog dieper in de nerd culture. Manga, anime en alle ins 'n outs van gaming, Joy moet alles weten en meemaken. Laat je niet inpalmen door haar liefelijke gewoontes, Joy maakt namelijk menig Overwatch-tegenstander met de grond gelijk!

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?