Call of Duty: Black Ops 6-trailer toont eerste glimp verhaallijn

-

De Zombies-modus van Call of Duty: Black Ops 6 maakt zijn comeback in een chaotische multiplayer ervaring. Treyarch en Raven hebben vandaag de eerste filmische trailer onthuld, die de setting en terugkerende personages bevestigt.

De Zombies-modus, die debuteerde in 2009 met Call of Duty: World at War, is sindsdien groter en beter geworden. In Call of Duty: Black Ops 6 gaat de Zombies-modus verder met het Dark Aether-verhaal, dat zich afspeelt op Terminus Island en in Liberty Falls, West Virginia. Bekende personages keren terug en fans kunnen zich verheugen op een mix van klassieke en nieuwe mechanica. Vandaag was een bewogen dag voor Call of Duty-nieuws, met het lekken van 20 multiplayer maps van Black Ops 6. De onthulling van de Zombies-modus lijkt een slimme zet van Activision om de aandacht af te leiden van de lekken en de controle terug te krijgen in de aanloop naar de release. Bekijk hieronder de filmische trailer waar Treyarch en Raven de hype nieuw leven mee in blazen:

Call of Duty: Black Ops 6 is de eerste nieuwe game in de serie sinds de overname van Activision Blizzard door Microsoft en zal worden opgenomen in Xbox Game Pass. De game komt uit op 25 oktober 2024 voor PC, PlayStation en Xbox. Aanstaande donderdag staat de eerste gameplay-trailer op het menu.

Bron: YouTube

Onze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan loopt hij wel te ouwehoeren in de Game Over Podcast. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops 6

Ontwikkelaar:

Treyarch

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

25 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord