Capcom teaset nieuwe Resident Evil-game Project Resistance

Geplaatst: 29 augustus 2019 19:59
Aangepast: 29 augustus 2019 20:00

Capcom teaset een nieuwe Resident Evil-game die eraan gaat komen. Project Resistance wordt tijdens de Tokyo Game Show later dit jaar getoond.

Capcom heeft onlangs een teaser website online gezet voor Project Resistance. Project Resistance is de nieuwste Resident Evil-game. Er is nog weinig over de nieuwe game bekend, maar volgens de teaser website moet de game verschijnen op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Een Reddit-gebruiker heeft inmiddels een aantal screenshots van de game weten te vinden. Door het invoeren van de link van de livestream die voor de Tokyo Game Show online gaat in een screenshot-grabber, zijn er een aantal screenshots van de game naar voren gekomen. Op deze screenshots zijn vier personages te zien, wat wellicht betekent dat het hier om een multiplayergame gaat.

Project Resistance wordt tijdens de Tokyo Game Show onthuld, waar de game ook te spelen valt. Op 9 september, vlak voor het evenement, verschijnt de eerste teaser trailer van de game.

Bron: Capcom
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil Resistance

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

3 april 2020

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord