Trailer: Capcom onthult PvP Shooter Project Resistance

Geplaatst:
Aangepast: 12 september 2019 09:23

Capcom onthulde onlangs haar nieuwe PvP Shooter Project Resistance. De nieuwe gameplay-trailer werd onthuld tijdens de Tokyo Game Show.

Project Resistance is de codenaam van het nieuwste project van Capcom. De game werd hier en daar al geteased, maar werd vannacht tijdens de Tokyo Game Show voor het eerst uit de doeken gedaan. Capcom toonde een nieuwe gameplay-trailer waarin we goed kunnen zien wat voor game Project Resistance is. Project Resistance is een asymmetrische PvP Shooter die met vijf man gespeeld wordt. Vier personen moeten als een team met elkaar samenwerken om te ontsnappen voordat de tijd om is. De laatste persoon neemt de rol aan van de Mastermind, die het team van vier kan volgen en hun ontsnapping kan bemoeilijken door middel van verschillende soorten obstakels die hij in hun weg kan plaatsen.

Project Resistance verschijnt op pc via Steam, PlayStation 4 en Xbox One. Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar van 4 tot 7 oktober vindt er wel een gesloten bèta plaats op de PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: Capcom
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Resident Evil Resistance

Series

Resident Evil

Uitgever

Capcom

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

3 april 2020

Ontwikkelaar

Capcom

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord