Capcom toont gameplay Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

Geplaatst: 6 maart 2024 19:55
Aangepast: 6 maart 2024 21:21
-

We hebben nog maar bar weinig gezien van Kunitsu-Gami: Path of the Goddess, maar daar brengt Capcom nu verandering in. Tijdens de Xbox Partner Preview 2024 showcase werd er een nieuwe gameplaytrailer vrijgegeven.

Het verhaal van Kunitsu-Gami: Path of the Goddess begint op Mt. Kafuku. Het normaal gesproken vredige gebied is compleet overrompeld door een kwaadaardige corruptie en de twaalf legendarische maskers zijn gestolen. Zonder de krachten die de maskers bevatten is Mt. Kafuku ten dode opgeschreven, maar daar gaat protagonist Soh een stokje voor steken. Met de hulp van de maiden, genaamd Yoshiro, gaan ze een vuist maken tegen het demonische kwaad en proberen ze de vele dorpen te redden. De inwoners zijn - nadat ze bevrijd zijn - meer dan bereid om je een handje te helpen. De speler kiest welke rol ze vervullen: van boogschieter tot houthakker - iedereen heeft zijn/haar talenten. Kunitsu-Gami: Path of the Goddess maakt gebruik van een dag- en nachtcyclus. Overdag begeleid je de maiden en help je met het verdelgen van de corruptie, terwijl je je troepen klaarstoomt voor de strijd. In de avonduurtjes barst het geweld los. Via een strategisch gameplaysysteem kan je je poppetjes aansturen, zodat ze een kans maken tegen de vele monsters die uit het Torii-poort gekropen komen. De combat-moves zijn gebaseerd op traditionele 'dansen' in Japan.

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess is in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Bron: Xbox Partner Preview 2024
Bram Noteboom Head of Content

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

Ontwikkelaar:

Capcom

Uitgever:

Capcom

Release:

19 juli 2024

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord