Succesvolle demo Kunitsu-Gami zorgt voor Okami cross-over

Geplaatst: 2 juli 2024 00:40
-

Tijdens de Capcom NEXT-uitzending wordt er een leuk nieuwtje onthuld: Kunitsu-Gami: Path of the Goddess ontvangt een demo én een Okami cross-over!

De zomerse bedoeling van Capcom gaat verder. Gloednieuwe gameplaybeelden van Kunitsu-Gami: Path of the Goddess worden onthuld tijdens Capcom Next. De basis blijft hetzelfde: overdag zoek je naar nuttige items en bevrijd je de dorpen van de helse kwelling. In de avonduurtjes moet je aan de bak - dan moet je de Maiden beschermen tegen de monsters van de Seethe. Dit doe je niet door simpelweg te hacken en slashen. Nee, er komt een strategisch element om de hoek kijken in Kunitsu-Gami: Path of the Goddess. Je gaat je veel bezighouden met het upgraden, maar ook aansturen van de dorpelingen. Capcom komt verrassend uit de hoek en geeft aan dat er een demo beschikbaar is gemaakt. Deze is nu te downloaden op alle beschikbare platformen. Kers op de taart? Als spelers goed samenwerken en een paar uitdagingen voltooien, dan krijgen ze een Okami cross-over cadeau.

Kunitsu-Gami: Path of the Goddess is beschikbaar vanaf 19 juli voor de pc, Xbox-consoles en PlayStation-consoles. De actiegame lanceert tevens op Game Pass.

Bron: Capcom
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Kunitsu-Gami: Path of the Goddess

Ontwikkelaar:

Capcom

Uitgever:

Capcom

Release:

19 juli 2024

-

Pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord