Castle Crashers-maker komt met nieuwe absurde game: BEHEMOTH

-

The Behemoth - ontwikkelaar van o.a. Castle Crashers en Alien Hominid - heeft haar nieuwste project uit de doeken gedaan. Het gaat om de gelijknamige BEHEMOTH.

In BEHEMOTH speel je als een kip die maar net een epische explosie in een autofile heeft weten te overleven. De cargo knalt de lucht in en het doel is duidelijk. Verzamel je kuikens en wordt een met het nest. Deze arcade-achtige actiegame zit vol met absurditeiten. Je baant je een weg door een verzameling aan scherp keukenapparatuur, voedselobstakels en natuurlijk suikermais. Te allen tijde moet je jouw kuikens veilig houden, ook als ze met de honderden tegelijkertijd achter je aan fladderen. Beweging staat centraal in BEHEMOTH en je moet goed oppassen, anders ben je vroegtijdig een chicken dinner. Zet een zo hoge mogelijk score neer en geniet daarna van de cosmetische items die je verdient. Volgens The Behemoth kan je namelijk jouw vogel naar wens aanpassen. Dus ben jij er als de kippen bij of pik jij dit soort ongein niet?

BEHEMOTH lanceert op 31 oktober via Steam.

Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot BEHEMOTH

Ontwikkelaar:

The Behemoth

Uitgever:

The Behemoth

Release:

31 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord