Century: Age of Ashes krijgt een releasedatum

Geplaatst: 25 augustus 2021 21:12

In Century: Age of Ashes klim je op de rug van een draak en vecht je tegen vijandige teams. De free-to-play team-based shooter heeft nu een releasedatum gekregen.

De game kreeg in maart al een gesloten bèta en in april ging de Early-Access versie live, maar nu hebben we een officiële releasedatum voor het eindproduct van Century: Age of Ashes. De korte trailer die we te zien kregen tijdens de opening night live van gamescom roept spelers op om alvast de 'Founder's Packs' van de game aan te schaffen, waarmee je toegang krijgt tot exclusieve content die maar voor een gelimiteerde periode beschikbaar is. De game geeft je de keuze tussen drie verschillende klassen: de Phantom, de Winguard en de Marauder.

Century: Age of Ashes komt uit op 18 november.

Bron: YouTube

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Century: Age of Ashes

Series

-

Uitgever

Playwing LTD

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

2 december 2021

Ontwikkelaar

Playwing LTD

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord