Trailer: Gameplaytrailer Century: Age of Ashes toont classes en gamemodi

Geplaatst: 10 maart 2021 09:22
Aangepast: 10 maart 2021 09:22

Playwing heeft een nieuwe gameplaytrailer online geplaatst van Century: Age of Ashes. Hierin worden onder meer de classes en gamemodi uitgelicht.

Met nog ongeveer een maand te gaan duurt het niet lang meer voordat we de arena kunnen betreden op de rug van een draak in de Early Access versie van Century: Age of Ashes. In een nieuwe gameplaytrailer worden de drie verschillende classes die de game rijk is uitgelicht. Als Phantom heb je de mogelijkheid je zelf tijdelijk onzichtbaar te maken om aan het zicht van je vijand te ontsnappen. De Winguard is erop gericht teamgenoten te beschermen door naast ze te gaan vliegen en vijanden te bestoken met een blast of giftig gas. De Marauder kan vijanden markeren en stunnen en projectielen ontwijken. In de gameplaytrailer worden ook de verschillende gamemodi Carnage, Survival en Gates of Fire behandeld. Tot slot geeft Playwing ons nog even een kijkje in de twee levels waarin deze gevechten gaan plaatsvinden.

Century: Age of Ashes heeft nog geen exacte releasedatum, maar verschijnt ergens in april als Early Access titel. Je kunt je op dit moment via Steam opgeven voor de tweede gesloten bèta van de game.

Bron: Playwing
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Century: Age of Ashes

Series

-

Uitgever

Playwing LTD

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

2 december 2021

Ontwikkelaar

Playwing LTD

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord