Check hier de eerste campaign trailer van Black Ops 6

-

De Xbox Games Showcase is los en hoe! Call of Duty: Black Ops 6 stond uiteraard al op de planning, maar Xbox zou Xbox niet zijn als het niet een smeuïge trailer klaar heeft staan om de sfeer er vast lekker in te brengen.

Een mooi moment dus om de campaign van Black Ops 6 vast een beetje uit de doeken te doen. Aan bombastisch geweld ontbreekt het Call of Duty wederom niet, zoals je zelf kunt zien in de cinematic campaign trailer hieronder.

En, wat vinden we ervan? Laten we hopen dat we hiermee niet driekwart van de campaign hebben gezien, zoals vorig jaar. Maar dat gaan we op 25 oktober zien, wanneer Call of Duty: Black Ops 6 verschijnt. En goed nieuws voor de Game Pass bezitters: Black Ops 6 komt inderdaad op dag één naar Game Pass.

Dismissed!

Bron: Xbox Games Showcase
Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops 6

Ontwikkelaar:

Treyarch

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

25 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord