Check hier wanneer je gamescom ONL kan kijken

Geoff Keighley heeft een nieuwtje de wereld in geholpen waar we natuurlijk al eventjes op zaten te wachten. De datum van gamescom Opening Night Live is een feit.

Opening Night Live is de manier om gamescom af te trappen. De heer Geoff Keighley stapt dan het podium op in de Koelnmesse om ons te verwennen met de dikste trailers van de nieuwste games. Om een beetje een beeld te schetsen, de games die we vorig jaar te zien krijgen waren onder andere: Dead Island 2, Park Beyond, Dune: Awakening, Sonic Frontiers en meer. Ja, genoeg grote knallers komen vrijwel elk jaar opdagen. Het evenement wordt live uitgezonden. Daarna gaat gamescom 2023 officieel van start.

Summer Game Fest 2023 en gamescom gaan ervoor. E3 2023 is officieel geannuleerd.

Ga jij live kijken? Heb je hoge verwachingen? Laat het ons weten in de comments.

BRON Geoff Keighley

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?