Check hier wanneer je gamescom ONL kan kijken

-

Geoff Keighley heeft een nieuwtje de wereld in geholpen waar we natuurlijk al eventjes op zaten te wachten. De datum van gamescom Opening Night Live is een feit.

Opening Night Live is de manier om gamescom af te trappen. De heer Geoff Keighley stapt dan het podium op in de Koelnmesse om ons te verwennen met de dikste trailers van de nieuwste games. Om een beetje een beeld te schetsen, de games die we vorig jaar te zien krijgen waren onder andere: Dead Island 2, Park Beyond, Dune: Awakening, Sonic Frontiers en meer. Ja, genoeg grote knallers komen vrijwel elk jaar opdagen. Het evenement wordt live uitgezonden. Daarna gaat gamescom 2023 officieel van start.

Summer Game Fest 2023 en gamescom gaan ervoor. E3 2023 is officieel geannuleerd.

Ga jij live kijken? Heb je hoge verwachingen? Laat het ons weten in de comments.

Bron: Geoff Keighley
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord