Check Nu Gameplaybeelden Call of Duty: Black Ops 6 Zombies

-

Het riedeltje ken je inmiddels wel. Call of Duty Next heeft plaatsgevonden en stond natuurlijk in het teken van Call of Duty: Black Ops 6! Treyarch heeft ons een kijkje gegeven in de gloednieuwe Zombies-map, Liberty Falls, en het ziet ernaar uit dat deze kleine stad in West Virginia allesbehalve rustig is.

Call of Duty: Black Ops 6 moet Zombies naar een nieuwe hoogte tillen. Dit keer kent de game niet één gigantische locatie, maar met twee totaal verschillende locaties. Iedere Call of Duty: Black Ops 6 Zombies-map kent eigen unieke wapens en gadgets. Voor Liberty Falls is het bijvoorbeeld mogelijk een straalmotor gebruiken die zombies opzuigt en ze uitspettert in bloederige stukjes ex-mens. Matches zijn dit keer opgedeeld in verschillende rondes en natuurlijk is het weer chaos die overheerst in deze populaire modus. Gelukkig kan je er iets van invloed op uitoefenen. De gemuteerde zombies laten namelijk "Essence" vallen, wat je kunt gebruiken voor het upgraden, of om zo nieuwe routes te ontgrendelen.

Naast Essence kent de Call of Duty: Zombies-modus ook een andere valuta in de vorm van "Salvage". Salvage gebruik je hoofdzakelijk om gear te verbeteren. Call of Duty: Cold War's High Grade Salvage is gelukkig verleden tijd en er is een nog mooiere tweak in het Salvage-systeem. Jouw Salvage is namelijk niet langer op te pikken door medespelers gezien deze aan jou gebonden is.

Call of Duty: Black Ops 6 verschijnt op vrijdag 25 oktober voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series en pc. Overigens kunnen Game Pass bezitters extra genieten. Call of Duty: Black Ops 6 verschijnt namelijk als onderdeel van Xbox Game Pass! Wil jij meer lezen over Call of Duty: Black Ops 6? Check dan hier nieuwe informatie over Call of Duty: Black Ops 6 multiplayer maps en modi. Interesse in de bèta? Check hier alles wat je moet weten over de Call of Duty: Black Ops 6 bèta!

Rudy Wijnberg Mede-eigenaar en Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Black Ops 6

Ontwikkelaar:

Treyarch

Uitgever:

Activision Blizzard

Release:

25 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS4
XONE
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord