Chocobo GP racet naar een releasedatum

Geplaatst:

In deze koude wintermaand kunnen we wel wat leuke dingen gebruiken om naar uit te kijken. Gelukkig stelt Square Enix niet teleur - we hebben een releasedatum voor Chocobo GP te pakken!

Eerder dit jaar werd Chocobo BP aangekondigd in een Nintendo Direct-presentatie. In deze vrolijke racegame voor jong en oud scheur je door verschillende circuits met Chocobo en zijn vrienden. Vandaag heeft Square Enix een nieuwe trailer voor de game uit de doeken gedaan. Daarin zien we onder andere dat de racegame ook over een verhaalmodus beschikt. Spelers die het avontuur doorspelen, worden beloond met nieuwe circuits en personages om mee te racen. Ook zien we voor het eerst de verschillende modi in de game, waaronder de Series Races en de Time Attack-modus. In die tweede modus kun je het opnemen tegen spookjes van spelers over de hele wereld. Wie liever zelf het roer in handen neemt, kan zijn eigen spelregels bedenken met Custom Races. Hiermee kun je bijvoorbeeld instellen hoeveel computerspelers er zijn en of je met Magicite wilt spelen. Wie vertrouwen heeft in zijn eigen vaardigheden, kan online en lokaal tegen andere spelers racen. Daarmee zijn ook beloningen te verkrijgen. Wie liever geen cent betaalt, kan aan de slag met de gratis Chocobo GP Lite-applicatie. Daarin kun je de proloog van de verhaalmodus spelen en deelnemen aan lokale en online multiplayerraces, mits zo'n race gestart is door iemand die de volledige game heeft. Uiteindelijk onthult de trailer de releasedatum van de game. We kunnen vlak voor de lente al met de game aan de slag.

Chocobo GP verschijnt op 10 maart 2022 op de Nintendo Switch. Ook de gratis versie van de game, Chocobo GP Lite, is vanaf die dag beschikbaar.

Bron: FINAL FANTASY
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Chocobo GP

Series

-

Uitgever

Square Enix

Reviewscore

Platforms

Nintendo Switch

Releasewindow

10 maart 2022

Ontwikkelaar

Square Enix

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord