Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

  • Ontwikkelaar Starbreeze Stud.
  • Eerste releasedatum 24 april 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena trailer verschenen

Ontwikkelaar Starbreeze Studios, onder andere bekend van The Darkness, is al sinds medio 2008 bezig met het vervolg op The Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay. Alles lijkt er op dat het vervolg de hooggespannen verwachtingen waarmaakt en een van de beste licentiegames ooit gaat overtreffen.

Zojuist is er een trailer van The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena opgedoken die hieronder te zien is.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?