Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

  • Ontwikkelaar Starbreeze Stud.
  • Eerste releasedatum 24 april 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Riddick Xbox tegen Riddick Xbox 360

We weten inmiddels allemaal dat The Chronicles of Riddick: Assault On Dark Athena een remake is van de originele Riddick die jaren geleden op de Xbox verscheen. Wat is er nou precies veranderd aan die game?

In het filmpje hieronder zie je hoe de game grafisch is verbeterd. Je ziet duidelijke verschillen in scherpte en lichteffecten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?