Check hier alle Summer Game Fest 2023 content

Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

  • Ontwikkelaar Starbreeze Stud.
  • Eerste releasedatum 24 april 2009
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Nieuwe Riddick laat zich zien

The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay wordt vandaag de dag nog steeds gezien als een van de beste filmgames ooit gemaakt. De game komt van Starbreeze, die we ook kennen van The Darkness.

Nu komt er een remake van deze 5 jaar oude game. The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena bevat een HD-versie van het origineel, plus een extra verhaallijn en een multiplayer. Bekijk hieronder de nieuwste trailer van de game.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?