Tom Clancy's EndWar

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 6 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Commando's met jouw stem in demo EndWar

Op Xbox Live is zojuist de demo van Tom Clancy's EndWar vrijgegeven om te downloaden. In deze zware demo van 1,6 GB heb je de mogelijkheid om één level te spelen in zowel de singleplayer en één-tegen-één multiplayer. De PlayStation 3 kan helaas geen demo van de game verwachten, de reden hiervoor is (nog) onbekend.

Slechts één vonk zal de hele wereld in vuur en vlam zetten en dan gebeurt wat niemand ooit voor mogelijk hield... De Derde Wereldoorlog breekt uit in Tom Clancy's EndWar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?