Tom Clancy's EndWar

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 6 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

Ubisoft: Endwar verkoopt zichzelf wel

Over enkele dagen kunnen we de opkomende en verfrissende RTS EndWar verwachten. De game, die geheel bestuurd dient te worden met het gebrul van de speler, is een nieuwe insteek op het genre.

Verrassend genoeg heeft Ubisoft laten weten dat het gebrek aan hype rondom de game helemaal niet erg is. Naar zijn zeggen heeft iedereen erg veel vertrouwen in de zaak, en zal de game in goede aarde vallen bij mensen die de gok wagen. De mond op mond reclame zal het grootste aandeel in de verkopen hebben.

Of Ubisoft gelijk zal hebben valt nog maar te zien, maar het concept klinkt in ieder geval goed.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?