Tom Clancy's EndWar

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 6 november 2008
  • Platformen Pc , PlayStation Portable , Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS
  • Genre Strategie
  • Gameliner score -

EndWar demo bereikt de PlayStation 3 met vertraging

Afgelopen week verscheen de demo van Tom Clancy's EndWar op Xbox Live, maar op het PlayStation Network was de demo met geen mogelijkheid te vinden. De vraag was dus wanneer die, en óf die demo nog zou gaan komen.

Gelukkig weet Ubisoft dat ook de PlayStation bestaat, en ze hebben dan ook aangekondigd dat de demo ook voor de PlayStation 3 zal verschijnen. Helaas komt de demo pas in november uit, maar beter iets dan niets zullen we maar zeggen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?