Cris Tales

  • Ontwikkelaar Dreams Uncorporated
  • Eerste releasedatum 20 juli 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Indie , JRPG
  • Gameliner score

Cris Tales heeft een releasedatum

Cris Tales heeft een officiële releasedatum ontvangen tijdens de Nintendo Indie World Showcase. De releasewindow van juli wordt gehaald.

De trailer toont ons de visuele kunsten van Cris Tales. De JRPG zit vol met kleur en weet dit goed over te brengen. De trailer toont ons het tijdreizen wat voorkomt in de game. Het is aan de speler om de toekomst te herschrijven. De game maakt gebruik van een klassiek JRPG combat-systeem. De game van uitgever Modus Games kan de belofte waarmaken om in juli uit te komen. Cris Tales werd uitgesteld eerder vorig jaar.

Cris Tales is beschikbaar vanaf 20 juli voor de pc, Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en Google Stadia.

BRON Modus Games

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?