Cris Tales

  • Ontwikkelaar Dreams Uncorporated
  • Eerste releasedatum 20 juli 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Indie , JRPG
  • Gameliner score

Release Cris Tales uitgesteld

Uitgever Modus Games en ontwikkelaars Dreams Uncorporated en SYCK hebben bekendgemaakt dat Cris Tales niet meer in november uitkomt. De release van de JRPG is namelijk uitgesteld.

In juni werd Cris Tales aangekondigd en onze Celine Man heeft zelfs al een preview over de next-gen game geschreven. Cris Tales zou eigenlijk uitkomen op 17 november, maar in een blogpost op de site van uitgever Modus Games heeft Carlos Rocha Silva, de CEO van ontwikkelaars Dreams Uncorporated en SYCK, aangegeven dat de release van de JRPG is verzet naar volgend jaar. Dit is naar aanleiding van feedback van spelers op de demo van Cris Tales. De uitgever en ontwikkelaars willen ervoor zorgen dat Cris Tales zo goed mogelijk uitgebracht wordt, waardoor ze hebben besloten extra tijd te nemen voor het afronden van de game. Aangezien hun team niet groot is en de JRPG veel werk omvat, konden ze dat niet doen voor de oorspronkelijke releasedatum. Naast het uitstellen van Cris Tales is er een gameplaytrailer gepubliceerd waarin kort gameplaybeelden voorbijkomen.

Een precieze releasedatum van Cris Tales is onbekend, maar verwacht wordt dat de game begin 2021 uitgebracht wordt.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?