Cris Tales

  • Ontwikkelaar Dreams Uncorporated
  • Eerste releasedatum 20 juli 2021
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , Xbox One , Nintendo Switch , Google Stadia , PlayStation 5 , Xbox Series
  • Genre Indie , JRPG
  • Gameliner score

Trailer: Next gen JRPG Cris Tales tentoongesteld

De eerste JRPG op de volgende generatie consoles is een feit. Cris Tales gaat zich klaarmaken voor de release later dit jaar.

De presentatie van Cris Tales valt meteen op, de game ziet er namelijk uit als een 2D animatiefilm. Naast de graphics krijgen we wat te horen van de ontwikkelaars Dreams Uncorporated. Zij vertellen dat Cris Tales hun liefdesletter is naar het JRPG-genre. Met het tijdreis mechanisme van de game, presenteert het de keuzes van de speler en de combat op een speciale manier. Nieuwsgierig geworden? Er staat nu een demo klaar op Steam, dus ga lekker spelen!

Cris Tales is beschikbaar vanaf 17 november voor de pc, Xbox One, Xbox Series X, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en Google Stadia.

BRON Future Games Show

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?