Check hier alle The Game Awards 2023 content

Crysis 2

  • Ontwikkelaar Crytek Studios
  • Eerste releasedatum 24 maart 2011
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Crysis 2 in 2010?

Alhoewel de verkoopcijfers niet echt overdonderend waren, is Crysis wel de mooiste game tot nu toe gemaakt. De ontwikkelaar van Crysis, Crytek, had al eerder gemeld dat ze er een trilogie van wilden maken en er doken zelfs al screens op van een mogelijk vervolg.

Cevat Yerli, de grote baas van Crytek, ligt Crysis niet maar dan twee á drie jaar van ons weg.

"...the biggest lessen learned from our previous games is to focus on efficiency in your organization. The deployment of this efficiency is critical. I believe we will release our next game quicker than Crysis, so I estimate a two to three year cycle."

Daarnaast gaf hij ook aan dat we een Crysis film kunnen verwachten. Lijkt Crysis je vet en denk je dat je PC hem aan kan? Check dan even hieronder op de product pagina!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?