Crysis 2 met multiplayer aanwezig op de gamescom

Electronic Arts heeft tijdens de jaarlijke showcase-event aangekondigd dat de multiplayer van Crysis 2 op de gamescom aanwezig zal zijn.

Tot nu toe werd er niet veel losgelaten over de multiplayer van Crysis 2 en kregen we vooral veel van de singleplayer te zien. Maar Crysis 2 krijgt uiteraard ook een multiplayer optie.

Het is niet bekend of wij enkel beelden krijgen te zien van de multiplayer of dat het ook speelbaar is.

De gamescom begint op 18 augustus t/m 22 augustus. Gameliner zal er dit jaar ook weer bij zijn. Houd de site dus goed in de gaten.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?