Cyrax in actie in nieuwe Khaos Reigns gameplaytrailer

-

De gele cyborg maakt een opkomst in Mortal Kombat 1. De eerste gameplaybeelden van Cyrax in Khaos Reigns tonen iconische moves en meer van het verhaal.

Cyrax is een personage dat al heel wat jaartjes meegaat in de wereld van Mortal Kombat. Normaliter is het een mannelijk ninja van de Lin Kuei die tegen zijn zin wordt getransformeerd in een robot. Ditmaal is het een vrouwelijke versie van het personage en heeft ze eerder een soort power armor aan. Het verhaal toont aan dat zij eer hoger heeft zitten dan haar bazen Sub-Zero en Sektor. Ze vallen namelijk Scorpion aan tijdens zijn huwelijk en dat zit Cyrax niet helemaal lekker. Conflict is dus ook niet te voorkomen. Gelukkig heeft Cyrax genoeg moves in huis om flinke schade aan te richten. Denk hierbij aan het groene net en de duizend bommen en granaten. De trailer eindigt met een bloederige Fatality op Johnny Cage en we zien een teaser van de aankomende Animality.

Mortal Kombat 1: Khaos Reigns is beschikbaar vanaf 24 september voor de pc, Xbox Series X|S, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: NetherRealm Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 1

Ontwikkelaar:

NetherRealm Studios

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

19 september 2023

Gameliner Awards:

Best of gamescom 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord