Chaos overheerst in de Mortal Kombat 1: Khaos Reigns

-

Chaos kun je nooit genoeg hebben want geordend is ook maar saai. Tenminste, dat lijkt overduidelijk het mantra te zijn bij NetherRealm en men heeft een dampende aankondigingstrailer van Mortal Kombat 1: Khaos Reigns om dat kracht bij te zetten.

Want ja, chaos was eigenlijk wel iets wat Mortal Kombat 1 ontbrak, toch? Iemand in stukken trekken nadat deze negentig seconden aan je high-kickende zweetpoten heeft mogen ruiken is ook maar zo-zo. Daarom komt NetherRealm nu met Mortal Kombat 1: Khaos Reigns, een expansion pack waarin chaos - of Khaos voor de MK puristen - centraal staat. Kijk zelf maar op Youtube (want leeftijdsrestricties). Het kost je iets meer dan vier minuten van je doorgaans rustige en geordende leven, maar het is best de moeite waard. Vooral wanneer je een dierenliefhebber bent. Wij wachten hier wel even op je.

Zoals je ziet hebben Ed Boon & friends niet bepaald stilgezeten sinds de launch van Mortal Kombat 1, welke grondig aan de tand is gevoeld door onze eigen vechtersbaas Rudy, die daar dan weer een puike Mortal Kombat 1 review aan heeft gewijd. Niet alleen brengt Mortal Kombat 1: Khaos Reigns een nieuwe verhaallijn met zich mee, maar ook nieuwe vechters, waaronder Conan the Barbarian, Ghostface en Terminator's T-1000.

En om het allemaal lekker af te sluiten deelt men ook mede dat Animalities worden toegevoegd aan Mortal Kombat 1, want dieren hebben ook gewoon het recht om digitale vechters om zeep te helpen. Het is bijna bij de beesten af.

Khaos Reigns wordt in september tegen betaling aan de base game toegevoegd, wat je vijf tientjes gaat kosten. Wie aan de slag wil met de eerder toegevoegde vechters - waaronder Homelander, Omni-Man, Peacemaker en Takeda - moet nog wel extra centen schuiven voor de eerste Kombat Pack. De Animality update komt gelukkig wel gratis mee.

Patrick Meurs Columnist

Beeldspraak, woordspelingen en voornamelijk flauwe grappen zijn voor Patrick de dagelijkse kost. Deze Brabantse flapuit neemt nooit een blad voor de mond waardoor zijn mening altijd lekker recht voor de raap is. Gamen kan hij niet en dat vindt hij eigenlijk helemaal niet erg. Sterker nog, hij kan er wel om lachen dat hij in de lobby al gesniped wordt.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 1

Ontwikkelaar:

NetherRealm Studios

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

19 september 2023

Gameliner Awards:

Best of gamescom 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord