Trailer: Dit is Omni-Man in Mortal Kombat 1

Geplaatst: 2 november 2023 16:45
-

Omni-Man komt binnenkort naar Mortal Kombat 1. Dit is zijn moveset, inclusief Fatality.

We hebben Omni-Man in Mortal Kombat 1 al kort gezien. De nieuwste trailer voor Mortal Kombat 1 richt zich op de gameplay van Omni-Man, de eerste DLC-vechter na de lancering als onderdeel van het Kombat Pack, met uitgebreide gameplay en een glimp van zijn Fatality, geïnspireerd op de gruwelijke metroscène uit Invincible. Daarnaast laat de trailer Tremor als Kameo zien, die Kung Lao fataal verwondt met behulp van zijn aarde- en steenmanipulatievaardigheden, met een bloederige afloop. Tremor komt in meerdere variaties, waaronder Aftershock en Metallic vormen die terugkeren uit Mortal Kombat X, evenals een Crystalline vorm. Het Kombat Pack introduceert ook verschillende personages zoals Quan Chi, DC's Peacemaker, Ermac, Homelander uit The Boys en Takeda Takahashi, met onder andere extra Kameo Fighters. Lees hier onze review van Mortal Kombat 1.

Omni-Man verschijnt op 9 november in Mortal Kombat 1. Het Kombat Pack kost $39,99 of is inbegrepen bij de Premium Edition van de game die $109,99 kost.

Bron: NetherRealm Studios
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 1

Ontwikkelaar:

NetherRealm Studios

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

19 september 2023

Best of gamescom 2023

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord