Trailer: Omni-Man ontvangt bloederige introductie in Mortal Kombat 1

Geplaatst: 16 oktober 2023 17:55
-

Het eerste DLC-personage van Mortal Kombat 1 is tijdens New York Comic Con onthuld. Het is niemand anders dan...Omni-Man!?

Ja, de antagonist van de geanimeerde tv-serie en strikboekserie The Invincible gaat een rondje knokken in Mortal Kombat. J.K. Simmons keert terug om de gesnorde superschurk van een stem te voorzien. Zijn vechtstijl lijkt voornamelijk te draaien om het vastpakken van vijanden en flinke schade uit te delen via diverse worpen. Naast Omni-Man is er een nieuwe Kameo Fighter onthuld: het is de ninja van de aarde, die we natuurlijk kennen als Tremor. Fans zijn enthousiast over de toevoeging van Omni-Man aan het groeiende roster van Mortal Kombat 1. Voornamelijk de Fatal Blow en Fatalities van Nowl-Ahn vallen goed in de smaak - het zijn namelijk directe verwijzingen naar de tv-show.

Check hier onze review van Mortal Kombat 1.

Mortal Kombat 1 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S, PlayStation 5 en Nintendo Switch. Omni-Man arriveert ergens in november via het MK1 Kombat Pack.

Bron: NetherRealm Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 1

Ontwikkelaar:

NetherRealm Studios

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

19 september 2023

Best of gamescom 2023

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord