Trailer: Mortal Kombat 1 krijgt Pro Kompetition

Geplaatst: 14 oktober 2023 10:33
-

Mortal Kombat 1 krijgt een Pro Kompetition. Dat kondigt ontwikkelaar NetherRealm Studios aan met een trailer op YouTube.

Mortal Kombat 1 kwam uit in september als een reboot van de Mortal Kombat-franchise. Nu heeft NetherRealm Studios een series van toernooien aangekondigd genaamd de Pro Kompetition. Hier kunnen professionele Mortal Kombat-spelers aan meedoen voor een deel van de prijzenpot van 265 duizend dollar en een uitnodiging om deel te nemen aan het wereldkampioenschap. De aankondigingstrailer is hieronder te bekijken.

Mortal Kombat 1 is nu uit op de PlayStation 5, Xbox Series, pc en Nintendo Switch. Lees hier Rudy's Mortal Kombat 1 review.

Bron: NetherRealm Studios

Jolien mag dan wel poeslief ogen, maar onder dat schattige laagje zit een ongekende nieuwstijger. Deze dame weet van alles wel wat en schuwt er geen moment voor om haar mening keihard op een presenteerblaadje te serveren. Televisie, films, games, series of zelfs talkshows, Jolien weet letterlijk alles. Nee nee, echt alles! Geloof je ons niet? Stel d’r maar op de proef!

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 1

Ontwikkelaar:

NetherRealm Studios

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

19 september 2023

Best of gamescom 2023

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord