Trailer: Launch trailer Mortal Kombat 1 onthuld

Geplaatst: 12 september 2023 21:17
Aangepast: 12 september 2023 21:17
-

De release van Mortal Kombat 1 is aanstaande. NetherRealm Studios heeft daarom alvast een super brute launch trailer onthuld.

De officiële launch trailer voor Mortal Kombat 1 is onthuld en biedt vier minuten aan informatie, actie en gameplay. De trailer begint met de rol van Liu Kang als tijdbewaker die een nieuw tijdperk voor vrede creëert, terwijl een nieuwe vijand deze nieuwe rust bedreigt. De video gaat dieper in op het conflict tussen Earthrealm en Outworld, met Kameo-vechters naast hoofdpersonages. Sub-Zero en Scorpion vormen nieuwe allianties als broers, terwijl Mileena's kwaal, Tarkat, een breuk veroorzaakt met Kitana. De trailer toont gameplay van onder andere Shang Tsung en Reiko, cutscenes en de verschillende speelmodi. Het eindigt met met Liu Kang die het opneemt tegen Shang Tsung en een montage van gruwelijke dodelijke slachtoffers. Als je benieuwd bent naar onze ervaringen met de Story en Invasion modi van de game, check dan alvast onze preview van Mortal Kombat 1.

Mortal Kombat 1 verschijnt 19 september voor de pc, PlayStation 5, Xbox Series en Nintendo Switch. Als je de game vooruitbestelt, krijg je Shang Tsung als personage.

Bron: NetherRealm Studios
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 1

Ontwikkelaar:

NetherRealm Studios

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

19 september 2023

Best of gamescom 2023

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord