Takeda maakt bloederige opkomst in Mortal Kombat 1

-

Het laatste personage uit het eerste Kombat Pack voor Mortal Kombat 1 staat op het punt om te arriveren. Maak kennis met een oude bekende, genaamd Takeda!

Mortal Kombat X-fans kunnen hun hart ophalen. Takeda was één van de populairste nieuwkomers in MKX, maar we hebben toch ellendig lang moeten wachten op zijn terugkeer. Gelukkig heeft NetherRealm besloten één van de vier 'Kombat Kids' als DLC te verkopen. Een kind kunnen we deze versie van Takeda echter niet noemen. Het lijkt erop dat hij ditmaal niet als de zoon van Kenshi wordt gezien. Afijn, Takeda staat bekend om zijn ninja-achtige moves, maar zijn wapens zijn de grootste reden tot hype. Whip it, whip it good! Met twee gekartelde zwepen gaat Takeda zijn opponenten te lijf. Je kan je wellicht voorstellen dat dit voor bloederige taferelen zorgt. Iets wat General Shao op pijnlijke wijze moet beleven. Fatality!

Check hier de trailers voor Ermac, Homelander, Omni-Man, Peacemaker en Quan-Chi.

Mortal Kombat 1 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: NetherRealm Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 1

Ontwikkelaar:

NetherRealm Studios

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

19 september 2023

Gameliner Awards:

Best of gamescom 2023

Reviewscore:

Platforms:

PC
NSW
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord