Eerste beelden Homelander in Mortal Kombat 1 onthuld

Geplaatst: 29 mei 2024 15:58
Aangepast: 31 mei 2024 09:30
-

Een ware anti-held staat op het punt het strijdtoneel van Mortal Kombat 1 te betreden. Check hier de eerste beelden van Homelander.

Het vierde seizoen van The Boys staat voor de deur en dit is natuurlijk een uitgelezen kans voor Homelander om een entree te maken in Mortal Kombat 1. Fans van de bekroonde serie kunnen genieten van het nieuwe beeldmateriaal dat uiteraard bol staat met referenties. We krijgen voor het eerst te zien hoe de fatalities eruit komen te zien - al is het maar deels voor nu. Verwacht vliegtuigongelukken en smeltende hoofden wanneer Homelander de matches domineert. Het stemwerk van de poster boy wordt ook voor het eerst uit de doeken gedaan. Het is niet Antony Starr die Homelander van stemwerk voorziet, maar de imitatie staat vooralsnog als een huis. Naast Homelander kunnen Mortal Kombat-fans de eerste blik werpen over een oude bekende, namelijk Ferra uit Mortal Kombat X. Waar Torr is? Liu Kang mag het weten.

We hebben al een aantal extra Mortal Kombat 1-personages mogen verwelkomen, zoals Ermac, Peacemaker, Quan-Chi en Omni-Man.

Update: een nieuwe gameplaytrailer van Homelander is verschenen. Check hier de nieuwe moves van de anti-held:

Mortal Kombat 1 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S, PlayStation 5 en Nintendo Switch. Homelander kent nog geen releasedatum.

Bron: NetherRealm Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 1

Ontwikkelaar:

NetherRealm Studios

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

19 september 2023

Best of gamescom 2023

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord