Trailer: Quan Chi brengt duistere magie naar Mortal Kombat 1

Geplaatst: 4 december 2023 12:45
-

De kracht van de NetherRealm is spoedig binnen handbereik. Quan Chi is namelijk onderweg naar Mortal Kombat 1!

De kwaadaardige tovenaar Quan Chi was natuurlijk al onderdeel van Mortal Kombat 1 in de story-modus, maar het duurt niet lang meer, voordat spelers aan de slag kunnen met zijn duivels arsenaal. In het verleden richtte dit personage zich vooral op 'zonen' - oftewel het bestoken van de opponent vanaf een afstand. Ditmaal lijkt hij wat directer tikken uit te delen. Hij gebruikt portalen om allerlei demonen op te roepen die vervolgens voor hem vechten. Naast Quan Chi zien we één van de nieuwe kameo fighters: Khameleon. Deze listige dame kan de moves van de andere vrouwelijke vechtersbazen stelen en gebruiken om de vijand dwars te zitten. Ze gebruikt de wapens van Kitana, Jade en Mileena. Tot slot zien we de enige echte John Cena als Peacemaker.

Check hier onze review van Mortal Kombat 1. Eerder werd Omni-Man toegevoegd aan de vechtgame.

Mortal Kombat 1 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S, PlayStation 5 en Nintendo Switch. Quan Chi is verkrijgbaar vanaf 14 december via de Early Access die het Kombat Pack biedt. Vanaf 21 december is de tovenaar voor iedereen verkrijgbaar. Khameleon verschijnt ergens in januari.

Bron: NetherRealm Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 1

Ontwikkelaar:

NetherRealm Studios

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

19 september 2023

Best of gamescom 2023

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord