John Cena arriveert in Mortal Kombat 1 via Peacemaker

Geplaatst: 22 februari 2024 16:40
-

Normaal gesproken zie je John Cena verschijnen in WWE-games, maar ditmaal mag hij een opkomst maken in Mortal Kombat 1. Vandaag checken we de eerste gameplaybeelden van Peacemaker!

Warner Bros. heeft natuurlijk altijd de interesse om wat DC-content te verspreiden en het is dit keer aan Peacemaker om Mortal Kombat 1 te verrijken. Deze anti-held is vooral bezig om de Amerikaanse spirit der vrijheid te verspreiden en dit is te zien aan zijn arsenaal. Zo heeft hij genoeg vuurwapens in huis en commandeert hij een Amerikaanse zeearend om de opponent te verminken. Hij gebruikt een helm met speciale krachten, al zien we in de trailer vooral de 'Sonic Boom'-variant. Echter, hij kan ook een schild ermee oproepen en zelfs anti-zwaartekracht functionaliteiten inzetten. Als een echt Street Fighter-personage roept hij al zijn moves uit - gelukkig weet je dan ook meteen waardoor je in elkaar geslagen wordt.

Check hier onze review van Mortal Kombat 1.

Mortal Kombat 1 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S, PlayStation 5 en Nintendo Switch. Peacemaker is verkrijgbaar vanaf 28 februari in Early Access met een volledige release op 6 maart. Janet Cage wordt ook ergens in maart toegevoegd aan het Kameo-roster.

Bron: NetherRealm
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 1

Ontwikkelaar:

NetherRealm Studios

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

19 september 2023

Best of gamescom 2023

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord