Mortal Kombat 1's Peacemaker kent releasedatum

Geplaatst: 6 februari 2024 13:50
Aangepast: 6 februari 2024 13:50
-

Peacemaker mag binnenkort het debuut gaan maken in het Mortal Kombat-universum. Daarnaast arriveert het nieuwe seizoen een tikkeltje later.

Ja, de nieuwste toevoeging uit het DCU betreedt het slagveld. Peacemaker wordt volledig tot leven gewekt door acteur en tevens worstelaar John Cena. De gameplay-details zijn vooralsnog onbekend, maar de zelfbenoemde held heeft wat iconisch wapenrij in de aanslag, zoals het Desert Eagle Mark XIX-pistool. Peacemaker wordt beschikbaar gemaakt vanaf 28 februari via Early Access. Rond die periode moet ook het nieuwe seizoen verschijnen, al had dat eigenlijk over een paar dagen al het geval moeten zijn. Mortal Kombat 1 kampt met wat uitstelgedrag, dus spelers moeten nog iets langer wachten. Overigens kan ontwikkelaar NetherRealm Studios niet rekenen op sympathie vanuit de achterban hierover. De comments zitten vol met teleurgestelde fans en vele geven ook aan Tekken 8 te spelen.

Check hier onze review van Mortal Kombat 1.

Mortal Kombat 1 Peacemaker1

Mortal Kombat 1 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: NetherRealm Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 1

Ontwikkelaar:

NetherRealm Studios

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

19 september 2023

Best of gamescom 2023

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord