Ermac keert terug in Mortal Kombat 1

Geplaatst: 9 april 2024 16:55
-

We are many, you are but one! De rode ninja - genaamd Ermac - keert terug in Mortal Kombat 1. Vandaag checken we de bloederige gameplaytrailer.

De eerste gameplaybeelden van Ermac zijn een feit. Deze strijder is een collectie van zielen - en deze worden ingezet tijdens de vele gewelddadige potjes beuken. Ermac is een sierlijke strijder die de 'warriors within' gebruikt om de tegenstander vast te zetten of om zo zijn eigen combo's te verlengen via telekinesie. Overigens is Ermac niet de enige vechtersbaas die een opkomst maakt. Mavado maakt een opkomst via het kameo-systeem. Benieuwd naar de fatalities? Check dan vooral de onderstaande trailer.

Lees hier onze review van Mortal Kombat 1. Deze DLC-personages gingen Ermac voor: Omni-Man, Quan Chi en Peacemaker.

Mortal Kombat 1 is nu beschikbaar voor de pc, Xbox Series X|S en PlayStation 5. Ermac arriveert op 16 april via Early Access, terwijl Mavado later in mei wordt toegevoegd.

Bron: NetherRealm Studios
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Mortal Kombat 1

Ontwikkelaar:

NetherRealm Studios

Uitgever:

Warner Bros. Games

Release:

19 september 2023

Best of gamescom 2023

Pc, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord