Dag Dragon Age: Dreadwolf, ontmoet The Veilguard

-

Over een weekje wordt Dragon Age: The Veilguard uit de doeken gedaan. Ja, je leest het goed - dat is de nieuwe naam van BioWare's aankomende RPG!

Dragon Age: Dreadwolf was de eerdere naam van de RPG, maar BioWare heeft voor een nieuwe naam gekozen. Waarom? Vrij simpel - de ontwikkelaar houdt het graag positief. De game draait om jouw kameraden en dus niet om je gevreesde vijanden. De Dreadwolf speelt nog steeds een aanzienlijke rol, maar het beest kan natuurlijk niet op tegen de kracht van vriendschap. Elk van de zeven unieke metgezellen in de game beschikt over een diepgaande en meeslepende verhaallijn, waarin de beslissingen die de speler neemt een impact hebben op de onderlinge relatie en hun eigen leven, aldus BioWare. Het belooft dus een narratief diepgaande titel te worden en gelukkig mogen we binnenkort eindelijk de eerste échte beelden van de felbegeerde RPG bestuderen.

De onthulling van de eerste gameplaybeelden vindt op dinsdag 11 juni plaats.

Bron: BioWare
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Dragon Age: The Veilguard

Ontwikkelaar:

BioWare

Uitgever:

Electronic Arts

Release:

31 oktober 2024

Reviewscore:

-

Platforms:

PC
PS5
XBS
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord