Darkest Dungeon II komt ook naar de Xbox

Geplaatst: 2 juli 2024 19:30
-

Ontwikkelaar Red Hook Studios kondigde onlangs aan dat Darkest Dungeon II ook naar de Xbox consoles komt. De onthulling kwam met een nieuwe trailer.

Het was al langer bekend dat Darkest Dungeon II naar de PlayStation en Nintendo Switch komt, maar nu weten we dat de Xbox consoles niet buitengesloten worden. De game verscheen vorig jaar al voor de pc via Steam en de Epic Games Store. De turn-based roguelike RPG is een vervolg op de populaire game 'Darkest Dungeon'. Net als het origineel speelt Darkest Dungeon II zich af in een duistere, gotische wereld. Spelers leiden een groep helden die proberen een apocalyptische dreiging tegen te houden. Het unieke aan deze game is dat de aandacht niet alleen op de fysieke gezondheid van de helden gericht is, maar ook op hun mentale gezondheid.

Darkest Dungeon II komt op 15 juli naar de Xbox One, de Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 en Nintendo Switch.

Bron: YouTube Red Hook Studios

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

In dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Darkest Dungeon II

Ontwikkelaar:

Red Hook Studios

Uitgever:

Red Hook Studios

Release:

26 oktober 2021

-

Pc

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord