Warhammer 40,000: Dawn of War II

  • Ontwikkelaar Relic Entertainment
  • Eerste releasedatum 20 februari 2009
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

Dawn of War II gaat voor een public bèta

THQ heeft aangekondigd dat het later deze maand komt met een public bèta voor hun aankomende game Warhammer 40,000: Dawn of War II. In de bèta kun je spelen met alle vier de klassen in vijf verschillende multiplayer-mappen. Dit alles wordt verzorgd door de Games for Windows Live TrueSkill matchmaking. Je kunt met deze vroege versie van de game aan de slag vanaf 28 januari.

Mocht je echter de add-on voor Dawn of War, Soulstorm dus, in je bezit hebben, dan kun je al eerder deelnemen aan de bèta. Deze mensen hebben namelijk al toegang vanaf 21 januari. Zo wil THQ de kopers van de uitbreiding voor Dawn of War belonen met een exclusieve bèta periode.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?