Warhammer 40,000: Dawn of War II

  • Ontwikkelaar Relic Entertainment
  • Eerste releasedatum 20 februari 2009
  • Platformen Pc
  • Gameliner score -

Dawn of War II multiplayer bèta gestart

Enkele weken geleden konden we jullie al melden dat er een open bèta aan zat te komen voor de multiplayer van Warhammer 40.000: Dawn of War II. Een week geleden was de bèta al beschikbaar voor de bezitters van Soulstorm (de uitbreiding van de originele Dawn of War game), maar nu kan iedereen die dat wil aan de slag met het spel.

Om de bèta te kunnen downloaden moet je het programma Steam op je PC hebben geïnstalleerd. Via Steam kun je dan het voorproefje van de game downloaden, en kun je aan de slag met alle rassen van de game, te weten Orks, Space Marines, Eldar, en Tyranids. Mocht je nog meer info over de game willen, of heb je wat tips nodig, dan kun je er altijd deze handleiding nog even op nakijken.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?