Days Gone

  • Ontwikkelaar SIE Bend Studio
  • Eerste releasedatum 26 april 2019
  • Platformen Pc , PlayStation 4 , PlayStation 5
  • Genre Actie , Avonturen , Open-World , Horror , Survival
  • Gameliner score

Days Gone komt naar de pc, meer PS-titels volgen

Days Gone, de zombiegame uitgegeven door Sony, komt naar de pc. Days Gone is de eerste game in een line-up van Sony-games die een pc-debuut gaan maken.

Ontwikkelaar Bend Studio kondigt het nieuws aan via Twitter. Het nieuws was al eerder bekendgemaakt tijdens een interview met PlayStation-topman Jim Ryan. Days Gone is de één van de vele titels die naar de pc komt. De zombiegame is echter niet de allereerste. We zagen vorig jaar Horizon Zero Dawn haar debuut maken op de pc. Geruchten zoals God of War en Bloodborne op pc gaan al een hele tijd rond, maar binnenkort krijgen we te horen welke games nog meer naar het pc-platform mogen verhuizen. Bekijk hier de review van Days Gone.

Days Gone is nu beschikbaar op de PlayStation 4 en PlayStation 5. De pc-lancering vindt plaats ergens in de lente van dit jaar.

BRON Bend Studio

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?