Check hier alle The Game Awards 2023 content

de Blob 2

  • Ontwikkelaar THQ
  • Eerste releasedatum 25 februari 2011
  • Platformen Xbox 360 , PlayStation 3 , Nintendo DS , Nintendo Wii , PlayStation 4 , Nintendo Switch
  • Genre Puzzel , Platform
  • Gameliner score

De Blob 2 in augustus naar Nintendo Switch

Begin dit jaar verscheen de remaster van de Blob 2 nog voor de PlayStation 4 en Xbox One. THQ Nordic heeft nu besloten dat de blobbige Blob in augustus ook de Nintendo Switch gaat voorzien van een fraai kleurenpalet.

In de Blob 2 probeert Comrade Black de wereld weer inktzwart te maken en alle kleuren uit te roeien. Gelukkig is daar de Blob die de kleur terug wil brengen in Prisma City. de Blob 2 bevat twaalf unieke levels boordevol power-ups, boss battles en humor. Spelers kunnen in de splitscreen co-op modus ook samen de wereld van kleur voorzien.

de Blob 2 verschijnt 28 augustus voor de Nintendo Switch.

BRON THQ Nordic

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?