Devil May Cry 4

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 8 februari 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

De duivel mag proberen te huilen op 31 januari

De nieuwe Devil May Cry ligt al bijna in de winkels. 8 februari zullen we de Xbox 360 en de PlayStation 3 versie kunnen spelen. In de tussentijd gaat Capcom met een demo komen op Xbox Live en het PlayStation Network. Deze zal op 31 januari verschijnen. Capcom heeft daarnaast ook de site gelanceerd van DMC 4.

Je kunt twee levels spelen in deze demo. Hierin kun je alles doen wat je wilt binnen een tijd van tien minuten. Het zal waarschijnlijk dezelfde demo zijn die we zagen tijdens de Leipzig Game Convention. Hierin kon je alleen met personage Nero spelen. Het zijn twee losse levels die niet op elkaar aansluiten.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?