Devil May Cry 4

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 8 februari 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

PS3 versie DMC4 duurder

Nadat de PS3 bezitters al langer moesten wachten op een speelbare demo, is er opnieuw slecht nieuws voor het Sony-kamp. Zo blijkt dat Devil May Cry 4 in verschillende winkels voor de PS3 duurder is dan voor de Xbox 360.

De prijsverschillen lopen uiteen van 5 euro in Nederland tot 10 pond in Groot Brittannië. Capcom geeft aan geen invloed op de prijzen te hebben en dat de prijsverschillen te wijten zijn aan de winkeliers zelf.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?