Devil May Cry 4

  • Ontwikkelaar Capcom Production Studio 1
  • Eerste releasedatum 8 februari 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Gameliner score

Devil May Cry 4 Demo verschijnt snel

Vandaag komt Capcom met nieuws naar buiten over de Devil May Cray 4 demo. Zo meld Capcom dat de demo aankomende donderdag zal verschijnen.

Voor de rest is er nog weinig verteld door Capcom. We weten nog niet op welke console de demo zal verschijnen, al verwachten wij de demo voor de Xbox 360 en PlayStation 3. Het is allemaal nog wat speculeren want het is mogelijk dat het hier niet gaat om de wereldwijde demo maar om enkel die voor Japan. Zodra er meer over de demo bekend is melden we het hier op Gameliner.

In al weer het vierde deel van de Devil May Cry franchise, zul je het wederom opnemen tegen hordes demonen, duivels en andere sinistere figuren. Met een arsenaal aan wapens zoals zwaard, verschillende geweren, magische spreuken zul je de mensheid wederom moeten redden. In dit vierde deel zul je niet alleen met veteraan Dante spelen, zo zul je ook met Neo kunnen spelen. Neo beschikt over een magische arm, de Devil Bringer, waarmee hij vijanden naar zich toe kan trekken. Devil May Cry 4 zal op 8 feberuari voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360 bij ons verkrijgbaar zijn.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?