Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 20 maart 2008
  • Platformen Pc , Xbox 360 , PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score -

De eerste details van het nieuwe Vegas

Vandaag is er voor het eerst serieuze informatie gevonden over Rainbow Six: Vegas 2. Deze game uit de buik van Ubisoft zal elf nieuwe wapens bevatten. Daarnaast zal hij ook nog eens twee nieuwe modi en elf nieuwe maps hebben. Het eerste deel was een topper en Ubisoft beweert dat dit tweede deel daarvan opvolger en voorganger zal zijn. De release staat nu gepland voor maart 2008. Er is nog geen woord gerept over een Europese release.

Ubisoft zal ook de online mogelijkheden verbeteren. Zo wordt onder andere spelers vinden makkelijker en kan je matches die al zijn begonnen makkelijk joinen.

De singleplayer wordt niet vergeten. Zo mag je zelf uitmaken of je met een man of een vrouw speelt. Je kunt dus je eigen soldaat customizen, maar we weten nog niet hoe ver dit gaat. De AI van de vijand is beter geworden en de cut scenes zijn nu interactief, zoals we die van Assassin's Creed kennen. Als kers op de taart zal deze game ook nog met meer frames per seconde draaien.

Verder is er nog niks bekend, maar weten we meer, dan lees je het hier natuurlijk!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?