Rock Band 2

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 20 november 2008
  • Platformen Xbox 360 , Nintendo Wii
  • Gameliner score

De Rock Band 2 Music Store breidt zich verder uit

Mensen met een Nintendo Wii en de game Rock Band 2 kunnen vanaf vandaag zes nieuwe songs downloaden, afkomstig van vier verschillende artiesten. Met deze zes nieuwe tracks zet Harmonic het plan om alle songs die in het verleden uit zijn gekomen als DLC voor de Xbox 360 en PlayStation 3 ook voor de Nintendo Wii uit te brengen voort.

De zes nieuwe liedjes komen van de Nine Inch Nails, Ramones, The Clash en Jimmy Buffett:
- Nine Inch Nails -- "March of the Pigs"
- Nine Inch Nails -- "The Collector"
- Ramones -- "Rockaway Beach"
- The Clash -- "I Fought the Law"
- Jimmy Buffett -- "Margaritaville"
- Jimmy Buffett -- "Volcano"

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?