Rock Band 2

  • Ontwikkelaar Harmonix
  • Eerste releasedatum 20 november 2008
  • Platformen Xbox 360 , Nintendo Wii
  • Gameliner score

Release Rock Band 2 voor Wii, PS 2 en PS3 bekend

Tot nu toe is er in Europa alleen nog maar de Xbox 360 versie van Rock Band 2 beschikbaar, maar gelukkig zal de Xbox 360 binnenkort niet meer de enige zijn met de game Rock Band 2.

EA melde namelijk vandaag dat Rock Band 2 voor de PlayStation 3 en PlayStation 2 op 27 maart zal verschijnen. De Nintendo Wii versie komt echter iets later, want in de week van 20 april verschijnt Rock Band 2 pas voor de Nintendo Wii.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?