Check hier alle Tokyo Game Show 2023 content

StarCraft II: Heart of the Swarm

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 12 maart 2013
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

De StarCraft 2 gesloten bèta test is begonnen

De gesloten bèta test van Startcraft 2, de nieuwe strategie game van Blizzard, is vandaag begonnen. Een internationale groep testers kan aan de slag met een testversie van de game. Hiervoor zijn de volgende syteemeisen vrijgegeven:

- Windows XP SP3/Vista SP1/Windows 7
- 2.2 Ghz Pentium IV of gelijke AMD Athlon processor
- 1 GB system RAM/1.5 GB voor Vista en Windows 7
- 128 MB NVidia GeForce 6600 GT/ATI Radeon 9800 PRO videokaart
- minimale resolutie van 1024/768
- 4 GB vrije hardeschijfruimte
- Internetconnectie

Deze test is een van de laatste die nodig is om de game klaar te maken voor het grote publiek. StarCraft 2 verschijnt naar verwachting deze zomer op de pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?